(Poistunut julkaisusta)

Siivooja vaativaan teollisuuskohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää ja vankan kokemuksen omaavaa SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Valkeakoskelle.


Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta ja peruspesuista. Työtä tehdään vaativassa teollisuusympäristössä siivouskoneita apuna käyttäen. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-14 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 7,5 tuntia päivässä ja 20-37,5 tuntia viikossa.


Toivomme, että omaat sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus siivoustyöstä, mielellään teollisuuskohteessa, sekä laitos- tai toimitilahuoltajan koulutus. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä työturvallisuuskortin ja B-ajokortin. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 20.1.2019.
 
ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

- ISS on savuton työpaikka -