(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Vaasaan
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Siivooja Vaasaan

Etsimme Vaasassa sijaitsevalle asiakkaallemme kokoaikaista siivoojaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työssä tehdään ylläpito- sekä loppusiivouksia, joissa siivouskohteita ovat muun muassa toimisto- ja sosiaalitilat. Työtä tehdään pääsääntöisesti pareittain. Kyseessä on päivätyö, ja työajat sijoittuvat klo 07.00-17.00 välille. 

Toivomme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Itsenäistä työotetta
  • Joustavuutta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin hyvä asenne työntekoon ja rohkeus tarttua uusiin haasteisiin. Aiempi kokemus siivousalan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Haku päättyy torstaina 27.10.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haethan siis paikkaa pikaisesti Hae tätä paikkaa-linkin kautta. Emme huomioi sähköpostin kautta jätettyjä hakemuksia.

Hanna-Sofia Kytölä
Rekrytointikoordinaattori

hanna-sofia.kytola@transval.fi