(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Vaasaan
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla. Pääkaupunkiseudun lisäksi toimimme mm. Lahdessa, Turussa, Tampereella, Kotkassa, Vaasassa ja Jyväskylässä.

Siivoojia Vaasaan

Etsimme Vaasassa sijaitsevalle asiakkaallemme osa-aikaisia siivoojaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on ylläpitosiivousta, jossa siivouskohteita ovat muun muassa toimisto- ja sosiaalitilat. Työajat vaihtelevat ja sijoittuvat sekä aamuun että iltaan. 

Toivomme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Itsenäistä työotetta
  • Joustavuutta

Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin hyvä asenne työntekoon ja rohkeus tarttua uusiin haasteisiin. Aiempi kokemus siivousalan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. 

Haku päättyy torstaina 26.9.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haethan siis paikkaa pikaisesti Hae tätä paikkaa-linkin kautta. Emme huomioi sähköpostin kautta jätettyjä hakemuksia.

Hanna-Sofia Kytölä
Rekrytointikoordinaattori

hanna-sofia.kytola@transval.fi

p. 0505234798