(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Uuteenkaupunkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2018

Etsimme työtä pelkäämätöntä ja hyvän asenteen omaavaa SIIVOOJAA iltapainotteisiin kohteisiin tiimiimme Uuteenkaupunkiin.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Haemme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavaa siivoojaa asiakaskohteisiimme Uuteenkaupunkiin. Työtä tehdään arkisin ja lauantaisin pääsääntöisesti ilta-aikaan noin kello 18-01 välisenä aikana. Tehtävässä on myös vaihtelevasti aamuvuoroja. Työsuhde on vakituinen ja työtunteja kertyy päivässä 3-7,5h.

Jos olet lisätyötä vailla ja/tai kaipaat uusia kokemuksia siivoustyön parissa, saatat olla juuri oikea henkilö tähän tehtävään! Tehtävässä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä B-ajokorttia. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus siivoustyöstä ja positiivinen asenne työntekoon.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.1.2018

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi,www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa


– ISS on savuton työpaikka –