(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Urjala
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Vahvistamme Tampereen yksikköämme

Haemme nyt

SIIVOOJAA URJALAAN

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Työaika aamuisin maanantaista perjantaihin klo 8.30 alkaen tai iltaisin maanantaista torstaihin 17.30 alkaen ja perjantaisin klo 20.30 alkaen, 4 tuntia viikossa.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.

Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.6.2018.

Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.