(Poistunut julkaisusta)

Siivooja uimahalliin Lohjalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Oletko tehokas tiimipelaaja ja onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Olisitko sinä etsimämme henkilö siivoustöihin?

Haemme asiakkaallemme Lohjalle UIMAHALLISIIVOOJIA.

Siivoojana työskentelet kaksivuorotyössä uimahallin tiloissa Lohjalla. Töihin on mahdollisuus päästä nopeallakin aikataululla, ja saat tuleviin työtehtäviisi hyvän perehdytyksen. Työ on osa-aikainen aamuvuorojen sijoittuessa klo 6–10 ja iltavuorojen klo 18–23 välille. Siivoojana työskentelet osana tiimiä, ja työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteemme toimivuuden näkökulmasta.

Toivomme sinulta uimahallisiivouksen koulutusta tai vaihtoehtoisesti vankkaa kokemusta siivoustyöstä. Lisäksi edellytämme halua oppia sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Toivomme, että pystyt käyttämään työskentelykielenä joko suomea tai englantia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia puhdistuspalvelualasta ja toimia kohteessa monipuolisten alan tehtävien parissa. Motivaatiolla ja omalla kiinnostuksella voit päästä etenemään alalla pitkälle.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus viimeistään 30.9.2018 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi