Siivooja, Tuuri
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Siivoojia

Haemme asiakasyrityksellemme: Lassila & Tikanojalle reippaita siivoojia useampaan eri kohteeseen sekä työtehtävään Tuuriin. Työ on sopimuksen mukaan palkattua ja lisäksi mahdollisuus kilometrikorvauksiin, joten kauempaakin kannattaa innostua. Työssä vastaat kohteiden siisteydestä ja viihtyvyydestä annettujen ohjeiden mukaisesti. Vastaat omalla työpanoksellasi asiakkaiden tyytyväisyydestä ja tilojen kunnossapidosta. Työt sijoittuvat sekä arkipäiville, että viikonlopuille. Erinomainen tilaisuus työllistyä monipuoliseen työympäristöön, mikä tarjoaa mahdollisuuden päästä vaikuttamaan työtehtävien/-tuntien määrään!

----------

Mitä etsimme ja odotamme:

Etsimämme henkilö on hyvällä asenteella varustettu tekijä, joka pystyy kantamaan vastuuta omasta työstään. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen vaan arvostamme enemmän luonnetta ja asennetta työn tekemiseen. Odotamme ammattimaista asennetta, vastuunottokykyä ja joustavuutta.

Katsomme kaiken kokemuksen työelämästä eduksesi. Erityisesti kokemus kiinteistöpalvelusta ja puhtaanapidosta katsotaan eduksesi. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys työn saamiseksi.

Ajokortti sekä oma auto katsotaan ehdottomaksi eduksi. 

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan siivousalan pitkäaikaiselta toimijalta sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Hakuaika päättyy 26.9.2021.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jussi Vattuaho
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 5362080
jussi.vattuaho@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot