(Poistunut julkaisusta)

Siivooja tuuraustöihin Tornioon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme Tornion alueelle

 

SIIVOOJAA

 

tarvittaessa töihin kutsuttavaan työhön. Työ sisältää siivoustöitä vaihtelevissa asiakaskohteissa. Työvuorot ja viikkotuntien määrä vaihtelevat tuuraustarpeen ja asiakaskohteen mukaan.

 

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc