(Poistunut julkaisusta)

Siivooja tuurauksiin
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018
Laatutakuu-yrittäjä Siivouspalvelu Suvi Rintakoski hakee itsenäiseen työhön omatoimista ihmistä auttamaan yritysasikaskohteiden siivouksessa.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta siivousalalta tai pikaruokapaikoista tai muista fyysistä ponnistusta vaativista töistä, mutta kaikki työkokemus on eduksi! Työn itsenäisen luonteen takia, edellytämme suomen kielen vähintäänkin kohtalaista osaamista. Oma auto on myös hyvä olla työn luonteen takia. Maksamme oman auton käytöstä kilometrikorvaukset.

Saat tästä itsenäisen työn ja mukavia lisäansioita sekä mukavan ja osaavan yrittäjän tuen työhösi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, josta ilmenee työkokemuksesi ja yhteystietosi suvi.rintakoski@laatutakuuketju.fi mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 30.4. mennessä. Paikan täytämme heti sopivan hakijan löytyessä.

Voit myös soittaa Laatutakuu-yrittäjä Suvi Rintakoskelle joko tiistaisin tai torstaisin iltapäivästä numeroon 040 183 2774


Laatutakuu-ketju hoitaa valtakunnallisesti laadukkaita kiinteistöjen ylläpitopalveluita jo yli 50 paikkakunnalla. Tällä hetkellä palveluiden toimittamisesta vastaavat ketjun 170 itsenäistä ja motivoitunutta Laatutakuu-yrittäjää. Laatutakuun asiakas- ja yrittäjätyytyväisyys ovat tutkitusti alan parhaita. Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on osa kansainvälistä ISS -konsernia. ISS työllistää maailmanlaajuisesti 510 000 henkeä, joista 8000 on Suomessa. www.laatutakuu.fi, www.facebook.com/laatutakuu