(Poistunut julkaisusta)

Siivooja tuurauksiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

KEIKKASIIVOOJAA / TUURAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään. Tässä tehtävässä työskentelet luottopakkina, joka häärää siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri ämpäri Jyväskylän aluetta paikaten sairas- ja vuosilomapoissaoloja. Ainakin alussa osa töistä on myös Laukaan suunnalla. Huolehdit asiakaskohteissa puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja energiatehokkuudesta. Kohteesta riippuen hoidat myös aulapalvelua, postitusta tai kukkien kastelua. Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi. Työajat vaihtelee ja joskus voi olla myös viikonlopputöitä. Viikkotuntimäärä on 37,5h.

Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis heräämään aamulla aikaisin. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Lisäksi toivomme aimo annoksen joustavuutta jatkuvasti muuttuvien tilanteiden varalle.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.