(Poistunut julkaisusta)

Siivooja tuurauksiin Laitilaan ja Uuteenkaupunkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden. 


Uudessakaupungin ja Laitilan alueille olisi nyt tilaa tuuraavalle SIIVOOJALLE.


Etsimme tekijää työskentelemään vähintään kesän ajan tuurauksissa, mutta työn on mahdollista jatkua myös syksyllä. Työtä tehdään eri kohteissa, eri pituisissa vuoroissa kello 6-20 välillä arkisin, tunteja kertyen viikkotasolla noin 20.


Tarvitsemme tiimiimme siivoojaa, jolla on jo jonkin verran aikaisempaa työkokemusta siivoustyöstä, sillä työ sisältää paljon yksin työskentelyä. Huomioimme myös alan koulutuksen. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle. Työ sisältää liikkumista kohteesta toiseen, joten tarvitset myös B-luokan ajokortin. Katsomme eduksesi, mikäli omistat myös oman auton.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa www.iss.fi. 


Hakuaikaa on 15.7.2018 saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -