(Poistunut julkaisusta)

Siivooja tuurauksiin KIIRE (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Etsimme nyt pikaisella aikataululla Tampereella toimivalle siivousalan asiakkaallemme

SIIVOOJAA

lomien tuurauksiin.

Tiedossa on jo useampia päiviä/viikkoja joulukuusta helmikuuhun ja työt jatkuvat hyvin todennäköisesti senkin jälkeen. Tarjolla on niin osa-aikaista kuin kokopäiväistäkin keikkaa ja työt vaihtelevat porraskohteista ja toimistoista  kotisiivouksiin.

Kokemus siivoustöistä on ehdottomasti eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme oma-toimisuutta ja aktiivista otetta työntekoon! Palkkaus on TES:n/sopimuksen mukaan.

Harjoitteluvuoroihin pääsee jo nyt marraskuun aikana, joten laita pikaisesti hakemuksesi tulemaan oheisen linkin kautta! Lisätietoja voit kysellä arkisin klo 8-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=281 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.