(Poistunut julkaisusta)

Siivooja tuurauksiin Espooseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Etsimme reipasta SIIVOOJAA arkipäivien tuurauksiin asiakaskohteeseemme Espooseen!


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä toimit tarvittaessa töihin kutsuttavana siivoojana Espoossa. Tehtävässäsi vastaat toimisto –ja tuotantotilojen puhtaanapidosta. Työtunnit tarkentuvat aina tarpeen mukaan, joten kerro meille rohkeasti, miten olet käytettävissä. Työsuhde tulee olemaan toistaiseksi voimassa oleva.


Mikäli omaat joustavan ja ahkeran työskentelyotteen ja hieman aiempaa kokemusta siivoustyöstä, saatat olla etsimämme henkilö! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on halukkuus päästä oppimaan uutta puhtaanapidon parissa. Arvostamme luotettavuutta ja kykyä kantaa vastuuta omasta työstä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme kokemuksen päältä ajettavan koneen käytöstä.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Puhtaanapidon parissa pääset konkreettisesti näkemään työsi jäljen ja saat mahdollisuuden tehdä itsenäistä työtä yrityksessä, jossa sinuun luotetaan. Tule mukaan tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kerro meille itsestäsi ja jätä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 26.11.2020 asti. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse, muihin olemme yhteydessä sähköpostilla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -