(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Turun seudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Kiinnostaako vaihteleva ja monipuolinen työ, oletko sinä etsimämme apu asiakkaamme siivoustehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt asiakkaallemme SIIVOOJAA Turun seudulle.

Siivoojana vastaat ja huolehdit asiakasyrityksemme siivouskohteiden yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Työ on toimistosiivousta Turun keskustan ja sataman alueella. Työajat vaihtelevat arkipäivisin klo 14-20.30 välillä ja työtunteja päivässä yhteensä 3,5h-5h.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvä olla kokemusta siivoustehtävistä, kykyä omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä, sekä noudattaa annettuja ohjeistuksia. Edellytämme hakijalta ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, jotta pääset siirtymään asiakasyrityksemme työkohteesta toiseen. 

Tarjoamme sinulle siivoustyötä asiakasyrityksessämme, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Kyseessä on loma-ajan tuuraus viikoille 35 ja 36, mutta aloitamme perehdytyksen ja kohteisiin tutustumisen sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jatkossa pystymme tarjoamaan Sinulle muuta keikkaluontoista siivoustyötä elämäntilanteesi mukaan. Lisäksi tarjoamme Personalhusetin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä! Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Piia Hannonen, p. 040 125 8024 / piia.hannonen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä