(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Turun ja Raision alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavaa siivoojaa tiimiimme Turun ja Raision alueille.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.


Meillä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta arkipäivisin. Töitä tehdään kahdessa vuorossa joko aamuisin 6-16 välillä tai iltaisin 15-21 välillä ja halutessasi voit työskennellä myös lauantaisin 18-21. Työtunteja kertyy noin 15-35 tuntia viikossa vaihdellen hieman tarpeen mukaan. Pääasiassa tehtävässä on kuitenkin mahdollisuus työskennellä arkipäivisin pitkiä sijaisuusjaksoja. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen, joustava ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta laitossiivouksesta sekä valmiutta työskennellä erilaisissa työympäristöissä toimistotiloista puhdastiloihin. Puhdistusalan tutkinto katsotaan eduksesi, kuten myös peruspesutaito. Tärkeintä on kuitenkin innokas asenne työntekoon sekä valmius oppia uutta. Tehtävässä vaaditaan suomen kielen taitoa sekä hyvä peruskunto. Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksesi, mutta eivät ole välttämättömiä, jos pääset liikkumaan myös aikaiseen aamu/ myöhäiseen ilta-aikaan julkisilla kulkuneuvoilla.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.3.2019


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, https://www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


– ISS on savuton työpaikka –