(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Haemme nyt SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme TURKUUN.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä toimit puhtaanapidon tehtävissä sekä tarvittaessa myös välinehuollossa asiakaskohteessamme Turun keskustan läheisyydessä. Työtä tehdään arkisin aamu- ja iltavuorossa klo 6 - 23 välillä, työpäivän pituus on 5 - 7,5 tuntia. Työsuhde on osa-aikainen (30 - 37,5h/viikko) ja vakituinen. Tässä tehtävässä on mahdollisuus tehdä töitä myös viikonloppuisin.


Tähän tehtävään etsimme henkilöä, jolla olisi entuudestaan kokemusta siivoustyöstä tai alalle soveltuva perus- tai ammattitutkinto. Kerro hakemuksessasi tarkemmin kerryttämästäsi siivoustyökokemuksesta. Tehtävässä toimimiseen tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Arvostamme halukkuutta oppia uutta työssä sekä vastuullista työskentelyotetta.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 8.11.2020. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -