Siivooja Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä? Etsitkö uusia haasteita siivoustyön parista ja haluat aidosti luoda tiloja, joissa on hyvä olla? Haemme nyt lääketeollisuuden asiakaskohteeseemme Turkuun ammattitaitoista SIIVOOJAA!


Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen. Työtunteja on tarpeesta riippuen 30-37,5h/viikko. Odotamme sinulta joustavaa asennetta, sillä työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 6:00-23:00 välille, satunnaisesti vuoroja on tarjolla myös viikonloppuisin.


Mikäli omaat kokemusta vaativastakin siivoustyöstä ja olet oma-aloitteinen, tämä työ voi olla sinua varten! Meillä pääset vastaamaan tilojen puhtaanapidosta, sekä tarvittaessa välinehuollosta. Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä, jossa hyödynnämme moderneja digitaalisia perehdytys –ja koulutuspolkujamme. Käy tutustumassa perehdytys- ja koulutuspolkujemme digiloikkaan: https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan. Työ vaatii hyvää peruskuntoa ja arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä eduksi luemme alan koulutuksen. Palvelemme kohteessa asiakkaita suomen kielellä, joten hyvä suomen kielen ymmärrys on välttämätöntä.


Tämä työ tarjoaa sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työympäristön. Tarjoamme työntekijöillemme aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet, sillä työturvallisuus on meille tärkeää ja haluamme jokaisen ISS:läisen lähtevän terveenä töistä kotiin. Voit lukea lisää osoitteesta: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Heräsikö mielenkiintosi? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 27.10.2020 asti. Haastatteluun eteneviin olemme yhteydessä puhelimitse viimeistään hakuajan päätyttyä, muihin sähköpostilla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot