(Poistunut julkaisusta)

Siivooja (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta siivoojaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtä tehdään arkipäivisin viitenä päivänä viikossa klo 7-15 tai 8-15:30. Työnkuva koostuu monipuolisesti muun muassa rappu- ja toimitilasiivouksista sekä koti- ja raivaussiivouksista. Työskentely tapahtuu Turun alueella.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta erityisesti arvostamme kuitenkin reippautta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Edellytämme hakijalta ajokorttia ja sujuvaa suomenkielentaitoa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa ja joustavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan. Työhön perehdytetään hyvin.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan joustavasti. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy Mikael Järvinen, p. 050 411 0470. Tiedustelut arkisin klo 9-16.