Siivooja tuotantotiloihin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Etsitkö säännöllistä työtä tilojen puhtaanapidon parista? Oletko oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen?


Haemme nyt SIIVOOJAA VANTAALLE lentokentän läheisyyteen vastaamaan asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta tuotantotila -ja toimistoympäristössä. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 06:00-14:00 välille. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja vakituinen.


Tehtävässä menestyäksesi katsomme eduksi, jos omaat aiempaa kokemusta siivousalan työtehtävistä, mutta tärkeintä meille on asenteesi - aito halu olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla! Lisäksi tulet tarvitsemaan erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sekä hyvää suomen tai englannin kielen osaamista päivittäisessä työskentelyssäsi asiakaskohteessamme. Viihdyt tehtävässä, jos olet asiakaspalveluhenkinen, sinulla on tunnollinen sekä reipas työote ja omaat tarkan silmän työn laadun suhteen. Työtehtävässä liikutaan paljon, ja kohde sisältää myös portaita, joten hyvä fyysinen kunto on suotavaa.


Meillä ISS Palveluilla pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.

Olisitko sinä oikea tekijä tähän tehtävää? 
Hienoa! Kerro meille itsestäsi, kiinnostuksestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi ja lähetä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 13.6.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot