(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Trinomi Palvelut
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
Trinomi Palvelut on vuonna 1985 perustettu Lahden alueella toimiva noin 105 henkilöä työllistävä kiinteistöalan perheyritys. Yritys tarjoaa ammattitaidolla monipuoliset siivouspalvelut ylläpitävistä siivouksista erityisosaamista vaativiin kohdennettuihin suursiivouksiin asiakkaiden tarpeiden mukaan. Arvoihin kuuluvat vastuullisuus ja luotettavuus, asiakaslähtöisyys, henkilöstötyytyväisyys, tuloksellisuus ja uudistuminen. Voit lukea lisää osoitteessa www.trinomi.fi.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Trinomi Palveluille SIIVOOJIA. Tehtäviin kuuluu ylläpitäviä perussiivouksia eri alojen kohteissa ja jaksotöitä kuten lattioiden pesua ja suojauksia sekä ikkunoiden pesua.

Työtä tehdään pareittain ja tehtäviin perehdytetään, joten aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ei ole välttämätöntä, joskin eduksesi. Toivomme sinulta löytyvän ennen kaikkea aitoa motivaatiota siivoustehtävissä työskentelyyn ja toimeliasta työskentelyotetta.

Kyseessä on pääasiassa kokoaikainen vuokratyösuhde työtuntien ollessa 30-37,5h viikossa. Työvuoroja on sekä päivisin että iltaisin kohteista riippuen, päivävuorot alkavat noin klo 6-10 välillä ja iltavuorot yleensä klo 16. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät ainakin 2-3 kuukautta.

Käythän jättämässä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Noora Paananen, noora.paananen@go-on.fi, 0447090226.