(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Töölöön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Etsimme nyt tarkkaa ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Helsingin Töölöön.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Tehtävässä vastaat toimistojen ja yleisten tilojen ylläpitosiivouksesta arkisin klo 06-14 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Toivoisimme sinulta löytyvän jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus, kuten puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos olet toimelias ja tarkka siivooja, joka nauttii ihmisten parissa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Hae tätä tehtävää osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 4.3.2020 ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -