(Poistunut julkaisusta)

Siivooja toimistoympäristöön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Raisioon.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous toimistoympäristössä. Työsuhde on osa-aikainen työajan sijoittuessa arkipäiville klo 8-16 välille. Työtunteja sinulle kertyy 17h/vko, teet näin ollen työtunteja 3-4h/vuoro päivästä riippuen. Halutessasi voit työskennellä myös lauantaisin, mutta se ei ole pakollista. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksesi. Nämä eivät kuitenkaan ole pakollisia sillä perehdytämme sinut tehtävään. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa fyysiessä työssä jaksamiseen, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteisiin sekä aurinkoista palveluasennetta. Osaathan käyttää myös älypuhelinta? Valitulle henkilölle tullaan suorittamaan myös turvallisuusselvitys, jonka läpäisy edellyttää nuhteetonta taustaa.  Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -