(Poistunut julkaisusta)

Siivooja toimistoympäristöön Kokkolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA uuteen asiakaskohteeseemme Kokkolaan.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous toimistorakennuksessa. Tehtävät sisältävät mm. erilaisten yhdistelmäkoneiden käyttöä, ravintola- ja saunatilojen siivousta sekä pyykkihuoltoa. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 5:30-15:00 välille 7,5h/pvä. Tarvittaessa työskentelet myös lauantaisin saunatilojen siivouksen parissa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Toivomme hakijalta vankkaa kokemusta siivoustyöstä. Alan koulutus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön. Olet oma-aloitteinen, positiivinen ja priorisoit asiakkaamme tarpeet etusijalle.  Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Teetämme valitulle myös suppean turvallisuusselvityksen, jonka läpäisy edellyttää nuhteetonta taustaa. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä tunnollisella ja aktiivisella työotteella.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.6.2018. Työ alkaa 30.7.2018.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -