Siivooja toimistokohteisiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet? Tule osaksi mahtavaa porukkaamme!


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA OULUUN.


Työssäsi vastaat Oulun keskustassa sijaitsevien toimistokohteiden puhtaanapidosta. Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 5 – 13 väliseen aikaan. Työvuoron pituus on 5,5 – 6,5 h/pvä, viikkotasolla tunteja 30 h. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.


Oikeanlainen asenne on aikaisempaa siivousalan työkokemusta tärkeämpää, me perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi. Olet siis luonteeltasi joustava ja oma-aloitteinen, työotteeltasi ripeä ja kykenet ottamaan vastuun omasta työstäsi.  Aikaisemman siivousalan työkokemuksen ja alan koulutuksen sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Kohteissa on paikalla asiakkaita päivittäin joten sinun on kyettävä kommunikoimaan suomen kielellä. Hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus eivät ole edellytys työn hoitamiselle, siirtymät kohteesta toiseen ovat lyhyitä.


ISS:llä tarjoamme sinulle paikan jossa voit kasvaa. Työtä pääset tekemään moderneilla ja ergonomisilla työvälineillä, työ alkaa kattavalla perehdytyksellä. Lue lisää ISS:stä ja tavastamme palvella asiakkaitamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys. Meillä viihdytään pitkään! Työntekijämme ovat aktiivisia, aloitekykyisiä asiakaspalvelijoita, jotka omaavat hyvän tilannetajun. Ennakointi ja joustavuus ovat vahva osa päivittäistä tekemistä ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.6.2021.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot