(Poistunut julkaisusta)

Siivooja toimistokohteisiin Tapiolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä TOIMISTOSIIVOOJAA tiimiimme Espoon Tapiolaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat vaihtelevasti eri pääkonttoritason asiakaskohteidemme toimistotilojen siivouksesta arki- iltaisin klo 14–22 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä kokemusta vastaavasta työstä. Myös muu asiakaspalvelukokemus ja siivousalan koulutus katsotaan eduksi. Erityisen tärkeää on iloinen ja joustava palveluasenne. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä päivittäisissä asiakaspalvelutilanteissa sujuvaa suomen kielen taitoa.

ISS:llä saat joustavan työpaikan ja ison talon tuen, jonka puitteissa saat mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.3.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -