(Poistunut julkaisusta)

Siivooja toimistokohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Oletko tekevä ja aikaansaava? Haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa?


Etsimme reipasta Siivoojaa osa-aikaiseen työsuhteiseen Ouluun.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous toimistokohteessa Oulussa. Työtä tehdään arkisin klo 5 – 11 välillä, 6h/päivässä. Viikossa työtunteja kertyy 30h. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ sopii loistavasti opiskelijalle tai lisätienestejä haluavalle.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla jonkin verran kokemusta siivoustyöstä, puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksi. Olet aidosti alasta kiinnostunut ja nopea oppimaan. Hyvät sosiaaliset taidot ovat erittäin tärkeitä, sillä työtä tehdään asiakkaan läsnä ollessa. Koulutamme sinut tehtävään sekä työvälineisiin perusteellisesti joten tarvitset vain ennakkoluulottoman ja avoimen asenteen.


Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja utelias. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.7.2019. Työ alkaa elokuun alussa.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –