(Poistunut julkaisusta)

Siivooja toimistokohteeseen Joensuuhun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Etsimme nyt reippaalla ja joustavalla asenteella varustettua SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Joensuuhun.


Haemme toimistosiivoojaa pääasiassa aamuvuoroihin osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työaika sijoittuu arkiaamuille klo 5-10, mutta satunnaisia viikonloppu vuoroja saattaa olla erikseen niin sovittaessa. Työ sisältää ylläpitosiivousta ja tekstiililattian imurointia. Työsuhde on vakituinen.


Toivomme, että olet suorittanut siivousalan perustutkinnon tai olen alan opiskelija. Työkokemus alan tehtävistä on eduksesi, niin kuin myös suoritetut työturvallisuus- ja henkilönostinkortit sekä EA-koulutus. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Sinulla olisi hyvä olla älypuhelimen käytöstä vähän kokemusta, lisäksi ymmärrät suomen kieltä. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.6.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -