(Poistunut julkaisusta)

Siivooja toimistokohteen perussiivouksiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019
Hihat heilumaan hyvässä jengissä! Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää

SIIVOOJAA

asiakaskohteeseemme erinomaisten kulkuyhteyksien päähän Jyväskylän Lutakkoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme perussiivouksesta toimistoympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 14-22 välillä. Kesäisin työtä on toimiston käytön hiljentyessä mahdollista tehdä myös päivisin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi.  Edellytämme sinulta myös jonkin verran aiempaa kokemusta perussiivouksesta, kuten ikkunoiden tai kokolattiamattojen pesusta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työhön ja into oppia uutta, sillä saat tehtävään hyvän ja kattavan perehdytyksen.

Tervetuloa mukavaan tiimiimme, joka tarjoaa päivittäin asiakkaillemme maailman parasta palvelua! Saat työhösi tiimin ja esimiehen täyden tuen. Meiltä löydät myös erinomaisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.3.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -