(Poistunut julkaisusta)

Siivooja toimisto-/yritystiloihin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Haemme asiakkaallemme Varkauteen ja lähiympäristöön siivoojaa toimisto- ja yritystilojen siivoukseen.

Etsimme henkilöä, joka olisi kykeneväinen itsenäiseen ja huolelliseen työhön ja kellä olisi mielellään aiempaa kokemusta ja/tai koulutusta siivoustyöstä.
Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Töitä on viitenä päivänä viikossa (ma-pe) ja työt sijoittuvat aamulle, tunteja ollen noin 5h per päivä.
Asiakkaalla on tarve pidempiaikaiselle työntekijälle, joten työstään kiinnostuneella tekijällä on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen.

Jos olet etsimämme reipas siivouspuolen tekijä, niin jätä hakemustasi pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.