(Poistunut julkaisusta)

Siivooja/ tilahuoltaja Vantaalle (337)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haemme Vantaan Hakkilaan monipuolisiin siivous tehtäviin

SIIVOOJAA/ TILAHUOLTAJAA

Toimipaikka on monipalvelukohde, jossa Sodexo hoitaa ravintolapalvelut, kokous- ja tilaustarjoilut, aulapalvelut, sekä tilahuollon. Ravintolassa käy päivittäin noin 60 lounasasiakasta.

Tilahuoltajana tehtäviisi kuuluu toimistotilojen, huoltohallin ja yleisten tilojen siivoustehtävät toimipaikassamme.  Työssäsi käytät siivouskoneita (mm. yhdistelmäkone).  Lounasaikaan siirryt astiahuoltoon tiskaamaan. Toimit asiakkaamme tiloissa, joten asiakaspalvelu on osana työtäsi.

Odotamme

Sinulla on:
- kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja siivoustyövälineistä
- hygieniapassi

Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on asiakaspalveluun soveltuva suomen kielentaito ja ymmärrät lukemasi työohjeet suomen kielellä.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 06.00-14.06 välille (sisältää puolen tunnin rauokatauon). Työ toivotaan vastaanotettavaksi sopimuksen mukaan..

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Fia Gustafsson gsm +358 (0)456713874