(Poistunut julkaisusta)

Siivooja/ tilahuoltaja pääkaupunkiseudulle kesätöihin (1508)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Haemme pääkaupunkiseudulle Sodexon palvelukseen sopimusasiakasyrityksiimme pääkaupunkiseudulle kesätyöntekijäksi  

SIIVOOJAA / TILAHUOLTAJAA

Hakemamme henkilö kiertää tarpeen mukaan Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa mahdollisuuksien mukaan Keravalla ja Mäntsälässä sijaitsevissa toimipaikoissamme. Työpaikka voi olla myös lomitusajan samassa toimitilassa.

Siivouksessa työskentelet monipuolisissa tehtävissä niin ylläpitosiivouksissa kuin perussiivouksissa. Työssäsi käytät siivouskoneita (mm. yhdistelmäkone). Toimit asiakkaamme tiloissa joten asiakaspalvelu on osa päivittäistä työtäsi.

Odotamme

Toivomme että sinulla on puhdistusalan koulutus ja /tai aiempaa kokemusta sekä ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.
Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa. Tehtävän menestykäs hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyden lisäksi sujuvaa suomen ja /tai englannin kielen osaamista.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on määräaikainen kesälomasijaisuus ja osa- tai kokoaikainen. Työaika on pääasiallisesti ma - la  klo 6.00-22.00 välillä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Halutessasi sinulla on hyvät mahdollisuudet jatkaa Sodexon palveluksessa määräaikaisuuden päätyttyä.

Jätäthän hakemuksesi sähköisellä hakulomakkeella mahdollisimman pian.