(Poistunut julkaisusta)

Siivooja/ tilahuoltaja Kalastamaan Helsinkiin
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme Sodexon palvelukseen asiakasyrityksemme uusiin tiloihin Helsingin Kalasatamaan ammattitaitoista

SIIVOOJAA/ TILAHUOLTAJAA

Pääasialliset tehtäväsi ovat vastata palvelusopimuksen mukaisesti siivouksesta. Siivottavia tiloja ovat mm. toimisto, yleiset, sosiaali- ja koekeittiöidentilat.
Työssäsi käytät siivouskoneita (mm. yhdistelmäkone). Toimit asiakkaamme tiloissa, joten asiakaspalvelu on päivittäinen osa työtäsi.

Sinulla on:
- tehtävään soveltuva koulutus ja/tai aikaisempaa työkokemusta tilahuoltotehtävistä
- hyvä fyysinen kunto
- asiakkaan kohtaamiseen tarvittava suomen kielen taito tai hyvä englannin kielen taito

Olet joustava ja ahkera työssäsi ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Tehtävä on määräaikainen toukokuun loppuun asti ja osa-aikainen 75h/3-viikossa. Työaika on arkisin klo 15.00-20.00 tai 16.00-21.00 välillä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ toivotaan vastaanotettavaksi 29.1.2020. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Camilla Åhlgren gsm 050 5848 144, jätä tarvittaessa soittopyyntö.

Sodexo on yksi maailman suurimmista työnantajista. Noin 460 000 sodexolaista työskentelee ympäri maailmaa 72 eri maassa tehdäkseen kaikkiaan 100 miljoonan asiakkaamme päivästä paremman. Suomessa meitä sodexolaisia on keskimäärin 2000. Työskentelemme yhdessä perusarvojemme palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen mukaisesti asiakkaamme parhaaksi.