(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Tikkurilaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.

Etsimme nyt reipasta ja oma-aloitteista KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Vantaan Tikkurilaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta tiedekeskusympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 08.00–16.00 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tärkeintä meille on, että olet asenteeltasi tunnollinen, tarkka ja reipas työskentelijä.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 13.11.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -