Siivooja Tikkurilaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme yhteistyöhaluista ja reippaalla asiakaspalveluasenteella varustettua

  

SIIVOOJAA  

  

vakituiseen osa-aikatyöhön VANTAALLE, loistavien kulkuyhteyksien varrelle. Työssäsi huolehdit yritysasiakkaidemme aulojen sekä liike- ja sosiaalitilojen ylläpitosiivouksesta. Lisäksi työsi tulee sisältämään yhdistelmäkoneella ajoa. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville maanantaista perjantaihin klo: 6:00-13:00 välille, eli yhteensä viikolta kertyy työtunteja noin 32,5 tuntia. Työvuorot saattavat sijoittua myös arkipyhäpäiville. 

  

Tässä tehtävässä aikaisempi siivouskokemus katsotaan eduksesi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia vievät myös pitkälle! Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Odotamme hakijoilta myös luotettavuutta ja tarkkuutta, sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. 

  

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme! 

  

Eikö kuulostakin hyvältä? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme kuitenkin ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268872
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekrytointi (offre30095773.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010636111
  • Sijainti: Vantaa