(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Tikkalaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018
Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt SIIVOOJAA koulu- ja päiväkotiympäristöön Jyväskylään, Tikkalaan.

Työtehtäviisi kuuluu erilaiset ylläpitosiivouksen työtehtävät. Työsuhde on vakituinen osapäivätyö. Työtä tehdään vaihtelevasti päivä- ja iltavuoroissa arkisin kello 13-21 välillä ja työtä on tarjolla n. 6h päivässä. Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus siivoustyöstä tai alan koulutus.

Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, sillä työ on ajoittain fyysisesti raskasta. Toivomme myös joustavaa, reipasta ja oma-aloitteista asennetta työn tekoon. Kohteessa on paljon imurointia sekä asiakaskohtaamisia pitkin päivää, joten tulet tarvitsemaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Ajokortti ja auto on hyvä olla heikon julkisen liikennöinnin vuoksi. Valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 8.7.2018.