(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Tervolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.


Etsimme nyt kiertävää SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme Tervolan seudulle.


Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Työaika sijoittuu klo 06-22 välille vaihtelevasti. Työtä tehdään joko aamu- tai iltavuorossa. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työssäsi siivoat eri kohteita päivän aikana, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.


Hyödyt aiemmasta siivousalan työkokemuksesta, mutta arvostamme eniten hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä nautit asiakaspalvelusta. Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 23.9.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -