(Poistunut julkaisusta)

Siivooja terveysasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Jyväskylän seudulle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta terveyskeskusympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 14-22 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikaineen.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Terveyskeskuksessa siivoamiseen tarvitaan lisäksi tarkkaa ja laadukasta työtapaa, hyvää peruskuntoa sekä reipasta asiakaspalveluasennetta. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen. 

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Meillä viihdytään pitkään ja sinun on mahdollista kouluttautua ja edetä aina kiinteistöpalvelualan ammattilaiseksi asti.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 1.9.2019

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -