(Poistunut julkaisusta)

Siivooja terveydenhuollon kohteeseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Hei tuleva työkaverimme! Miltä kuulostaisi päästä tekemään merkityksellistä työtä terveyshuollon parissa? Entä työ, jonka tuloksesta tilojen käyttäjät kiittävät sinua? Tässä se on! Etsimme L&T:n talliin

 

ILTASIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Koivukylään. Kohteesi on terveysasema, joka vaatii korkeaa hygieniatasoa, sekä palvelualtista asennetta! Työsi on välttämätöntä sen varmistamiseksi, että Vantaalaiset saavat laadukasta terveydenhuoltoa - teet siis työtä tärkeän asian eteen. Työn touhussa ollaan ma-pe klo. 14.00-22.00. Tehtävästä maksetaan KIPA TES 3 = 11,43€/h. 

 

Emme suinkaan odota sinulta kilometrin pituista listaa eri koulutuksista, toivomme sinulta vähintään, että

*olisit jo kartuttanut kokemusta siivouksen parista tai vastaavaa koulutustaustaa.

*kommunikoit sujuvasti vähintään tyydyttävällä suomen kielellä

*tärkeimpiä työkaluja tässä tehtävässä on Can Do- asenne ja siivouspelisilmä. Teet työsi siis parhaimmalla mahdollisella tavalla ja pidät huolta, että työsi laatu vastaa asiakkaamme toiveita.

*persoonaltasi olet luotettava, tarvittaessa joustava, sekä osaat toimia itsenäisesti. 

 

Entäs miksi sinun pitäisi myydä vapaa-aikaasi juuri meille? Me tarjoamme sinulle 

* uudessa L&T: n roolissa olevan Palvelumestarin, joka toimii esimiehenäsi ja tsemppaa sinut parhaimpiin tuloksiin viikoittain! 

* henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa

* henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit

* meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi esimerkiksi koulutusmahdollisuudet 

* ennen kaikkea, pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita merkityksellisellä työlläsi!

 

Olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä hakuprosessin edetessä joko puhelimitse tai sähköisesti.  Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät oheisen hakulinkin takaa, yläreunasta otsikon vierestä (L&T: n sivut). Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.