(Poistunut julkaisusta)

Siivooja teollisuusympäristöön Kilpilahteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Pidätkö voimaa vaativasta itsenäisestä työstä? 

Etsimme nyt SIIVOOJAA Porvoon Kilpilahteen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy
henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Tehtävässä vastaat peruspesuista teollisuuskohteessa. Työtä tehdään aamuin ja illoin klo 07-00 välillä sekä arkisin että viikonloppuisin. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta peruspesuista, erinomaista fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa. Ajokortti ei ole tehtävässä välttämätön, mutta kohteen sijainnin takia B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on etua. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 


Tarjoamme sinulle kokopäiväisen ja vakituisen työn vauhdikkaassa teollisuuskohteessa. 


Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 16.9.2019 ja työ alkaa sopivan hakijan löydyttyä.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -