Siivooja teollisuuskohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Oletko positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii vaihtelevista työajoista? Pidätkö työstä, jossa näet heti työsi tuloksen?

Tiimimme kaipaa vahvistukseen SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Lohjalle Kirkniemen alueelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Tehtävässä vastuullasi on ylläpitosiivous teollisuuskohteessa. Työajat tehtävässä sijoittuvat pääsääntöisesti torstai-maanantai klo 05.30-15.30 välille, mutta myös muut päivät ovat mahdollisia ja vapaapäiviä sovittavissa. Työtunteja tehtävässä kertyy 5-7,5 t/pvä ja  32,5 t/vko. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa ja aurinkoista palveluasennetta. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on oma-aloitteinen työote sekä hyvät tiimityöskentelytaidot.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi . Hakuaika päättyy 25.8.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1284436
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lohja