Siivooja teollisuuskohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019
Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Jämsänkosken Jokilaaksoon.

Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteessamme teollisuussiivouksesta. Työaika sijoittuu arkipäivisin klo 06-16 välille. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään vuoden ajalta. Puhdistusalan ammattitutkinto, peruspesutaito ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset erityisesti hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa. Kohteen sijainnista johtuen, sinulla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin Palvelupäällikkö Kaisa Vanhatalo, 040 5284196.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 26.5.2019

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1264667
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jämsänkoski