(Poistunut julkaisusta)

Siivooja teollisuuskohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää

SIIVOOJAA

teollisuusasiakaskohteeseemme Punkaharjulle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta tehdasympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 5-17 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Tässä työssä et välttämättä tarvitse aikaisempaa siivouskokemusta, sillä perehdytämme sinut hyvin tehtävääsi. Katsomme kuitenkin eduksi aikaisemman kokemuksen siivoustyöstä ja alan koulutuksen. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne työtä kohtaan ja into oppia uutta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä jonkin verran suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteisiin. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tarpeen kohteen sijainnin vuoksi

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Meillä viihdytään pitkään ja sinun on mahdollista kouluttautua aina kiinteistöpalvelualan ammattilaiseksi saakka.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.4.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -