(Poistunut julkaisusta)

Siivooja teollisuuskohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Haluatko palveluammatissasi tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä? Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Etsimme SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Eurajoelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous teollisuusympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7-14.30 ja työtunteja sinulle kertyy 35h/vko. Asiakaskohteen vuosihuollosta johtuen touko- ja kesäkuussa on myös ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen 31.12.2019 asti, mutta työsuhde saattaa jatkua myös tämän jälkeen.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset suoritetun työturvallisuuskortin, hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.
 
Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.
 
Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.2.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS:n siivouspalveluissa laadukas lopputulos ratkaisee. Määrittelemme asiakkaamme kanssa tavoitteet ja varmistamme omien laatuprosessiemme avulla mielekkään lopputuloksen. Toiminnallamme varmistamme palvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoma turvallisuuden. Tutustu ISS Palveluilla työskentelevän siivoojan työhön enemmän tästä linkistä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -