(Poistunut julkaisusta)

Siivooja teollisuuskohteeseen Turkuun
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko arkityötä Turusta? Etsimme teollisuusympäristöön''  
SIIVOOJAA   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö viikkotuntien ollessa 37,5 tuntia. Tämä sopii etenkin sinulle, jonka mielestä aikainen aamu on ihmisen parasta aikaa, sillä työvuorosi ovat 6-14. Palkka tehtävässä on Kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.    Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     Siivoojana huolehdit käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla toimisto- ravintola- ja tuotantotilojen siisteydestä ja puhtaudesta.  Pääset osaksi kolmen hengen tiimiä joka perehdyttää sinut tehtäviisi. Kun pääset jyvälle asioista työ on itsenäistä, mutta kaverilta saa aina apua. Kohteeseen pääsee helposti julkisella liikenteellä.        Mitä odotamme sinulta?
Koska siivoustyö on vahvasti asiakaspalvelua sinulla tulee olla hyvä suomen kielen taito. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta siivouksesta sekä esimerkiksi laitoshuoltajan tutkintoa. Työ tehdään teollisuusympäristössä ja siksi sinulla tulee olla hyvä havainnointikyky ja työturvallisuusajattelu. Työturvallisuuskortti vaaditaan kaikilta tämän asiakkaan tiloissa työskenteleviltä.  
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Ulla-Maria Partanen, ulla-maria.partanen@coor.com
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 4.10.2020 mennessä sähköisellä hakulomakkeella. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.      Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).