(Poistunut julkaisusta)

Siivooja teollisuuskohteeseen Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään monipuolista siivoustyötä!

 

Etsimme nyt reippaaseen ja iloiseen joukkoomme

 

SIIVOOJAA

 

teollisuuskohteeseemme Tampereelle. Valtaosa päivästäsi kuluu varmistaen, että toimiston työntekijät saavat työskennellä puhtaissa ja toimivissa tiloissa. Siistit myös teollisuuskohteen tauko- ja sosiaalitiloja. Tämän lisäksi tuuraat asiakkaan aulapalvelutyöntekijää tunni verran. Työtä tehdään arkisin klo 6:00-13:30, joten tarjolla on täydet viikkotunnit.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Tehtävään vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä englannin taitamusta perustasoisesti. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, muttei ole pakollinen, sillä tarjoamme tarvittaessa koulutuksen korttia varten.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner