Siivooja teollisuuskohteeseen päivätyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Etsitkö säännöllistä arkipäiville sijoittuvaa työtä? Oletko tarkka ja omatoiminen työskentelijä? Halutko tulla kanssamme tekemään tiloja, joissa on hyvä olla?

Tiimimme Kirkkonummella kaipaa nyt SIIVOOJAA vahvistamaan porukkaamme!

Tässä makeassa työpaikassa vastaat teollisuuskohteen ylläpitosiivouksesta arkisin klo 5:00-13:00. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, 37,5h/viikko. 

Meille ISS:llä on tärkeää, että jokainen meistä pääsee töistä terveenä kotiin. Siksi painotammekin turvallista työotetta jokaisessa tehtävässämme. Onkin hienoa, jos olet jo suorittanut työturvallisuuskortin, ja työympäristön huomioiden eduksi katsomme myös suoritetun hygieniapassin. Toivottavasti sinulla on jo hieman käytännön kokemusta siivoustyöstä, koulutuksesta on toki hyötyä, mutta vielä tärkeämpää meille on asenne: aito halu tehdä työtä, jolla on merkitystä. Työ on fyysistä, joten hyvä peruskunto on tärkeää. Asiakkaitamme palvellaan tässä kohteessa suomen kielellä, ja tästä syystä hyvä kielen perusosaaminen on suotavaa. Tässä työssä liikut kahden asiakaskohteemme välillä, ja tarvitset B-ajokorttia sekä omaa autoa. Oman auton käytöstä maksamme tietysti asianmukaisen korvauksen. 

Tarjoamme säännöllisen työn ja monipuolisen työnkuvan. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja kannustamme kehittämään sekä ylläpitämään ammattitaitoa koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla 

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluamme kuulla sinusta lisää! Hakuaikaa on 21.10.2020 asti, mutta laita toki hakemuksesi jo tänään, sillä hakemuksiin tutustumme jo hakuaikana. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot