(Poistunut julkaisusta)

Siivooja teollisuuskohteeseen päivätyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Etsitkö säännöllistä arkipäiville sijoittuvaa työtä? Oletko tarkka ja omatoiminen työskentelijä?

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA Kirkkonummen Kantvikiin.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous teollisuuskohteessa arkisin klo 06-14. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta siivoustyöstä. Alalle soveltuva koulutus ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.  Lisäksi tehtävässä tarvitaan itsenäistä työotetta, hyvää peruskuntoa ja suomen kielen taitoa.

Tarjoamme säännöllisen työn ja monipuolisen työnkuvan. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja kannustamme kehittämään sekä ylläpitämään ammattitaitoa koulutusten ja kurssien avulla.

Hae tätä tehtävää osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika tehtävään päättyy 10.8.2020 ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -