(Poistunut julkaisusta)

Siivooja teollisuuskohteeseen Äänekoskelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Etsitkö työtä, jossa pääset näyttämään ratkaisukykysi? Haluaisitko päästä osaksi ammattitaitoista tiimiä ja tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Haemme nyt SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme ÄÄNEKOSKELLE.


Tässä tehtävässä pääset huolehtimaan asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa. Töitä tehdään arkisin ja viikonloppuisin aamu- ja iltavuorossa klo 6 – 22 välillä. Työsuhde tulee olemaan määräaikainen alkuun ainakin tammikuun 2021 loppuun asti, jonka jälkeen jatko saattaa olla mahdollinen. Työvuorojen pituus päivässä on 6 tuntia ja töitä on yhteensä 32 tuntia viikossa.


Tähän tehtävään toivomme, että sinulla olisi jonkin verran aikaisempaa siivoustyökokemusta ja erityisesti katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen siivouskoneiden käytöstä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman työn organisointikykyä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon, ajokortin sekä erinomaisen suomen kielen taidon. Katsomme myös eduksesi voimassa olevan työturvallisuuskortin ja oman auton käyttömahdollisuuden. Ajoneuvo on myös mahdollista järjestää yrityksen puolesta työkäyttöön.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustyötehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta, joka on tässä tehtävässä PL3 mukainen (11,43€/h). Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä sekä moderneista työvälineistämme henkilöstölehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 17.9.2020. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Tehtävää koskevat kysymykset voi esittää sähköpostitse osoitteeseen ida.marin@iss.fi.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -