(Poistunut julkaisusta)

Siivooja tehdasteollisuuteen Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


Etsimme nyt peruspesutaitoista SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Turkuun.


Etsimämme henkilö tulisi toimimaan siivoustehtävissä tehdasteollisuus kohteessa ja loppukesästä myös kouluympäristössä. Työsuhde osa-aikainen, jossa työaika sijoittuu tehtäväksi pääasiassa arkisin klo 6-13.00 välisenä aikana, viikkotuntimäärän ollessa 20-30 tuntia. Satunnaisia lauantaivuoroja tulisi olla myös valmis tekemään. Tämä työ on määräaikainen 21.9.2018 asti.  


Työtehtävät sisältävät ylläpitosiivouksen lisäksi peruspesuja, joten hakijan tulisi olla peruspesutaitoinen. Lisäksi asiakaskohde vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin, joten olethan suorittanut sen. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.7.2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -