Siivooja tehdas- ja toimistokohteisiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Etsimme reipasta SIIVOOJAA vastaamaan tehdas- ja toimistokohteidemme ylläpitosiivouksista SALOSSA.


Työskentelet kiertävänä siivoojana eri asiakaskohteissamme. Työvuorot sijoittuvat arkeen klo 6:00-15:00 välille. Työsuhde tulee olemaan osa-aikainen (34h/viikko) ja vakituinen.


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Lisäksi panostamme henkilöstömme sitoutumiseen ja pyrimme aina löytämään kanssasi elämäntilanteeseesi sopivan työtehtävän ja työaikajärjestelyt.
  • työyhteisön, jossa arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.

Sinulta me odotamme


  • innokkuutta uuden oppimiseen - perehdytämme sinut kattavasti tehtävään, mutta aiemman kokemuksen siivoustyöstä sekä jo suoritetun työturvallisuuskortin luemme eduksi.
  • B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, jonka huomioimme kilometrikorvauksin.
  • kykyä reipastahtiseen ja itsenäiseen työskentelyyn.
  • erinomaista palveluasennetta ja suomen kielen taitoa.
  • hyvää fyysistä kuntoa, sillä työpäivän aikana liikutaan paljon.


Me, ISS Suomi,
olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Kiinnostuitko? Hae mukaan osaavaan tiimiimme viimeistään 06.12.2021. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi voit kysyä lisätietoja tehtävään liittyen sähköpostitse rekrytointi@fi.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot